top of page
Brainstorming

UW APP - UW DIENSTEN

Ga voor winst - op alle vlakken

Kan de administratie een frisse wind gebruiken? Heb je wel een duidelijk beeld over je inkomende en uitgaande kosten? Wij kunnen je alvast verder op weg zetten met onze ervaring en know-how.

We bieden raad, een klankbord, brainstorming tot het ontwerpen van je nieuwe huisstijl, logo's en apps. We kijken hoe we repetitieve taken kunnen automatiseren en vereenvoudigen en kijken samen met jou kritisch naar je huidige processen om deze nog verder te verfijnen en te verbeteren. Dit alles om je werk - en leven - een stuk makkelijker te maken en kosten te drukken.

FileMaker en Claris

Het is NU aan de probleemoplossers

We kiezen bewust voor Claris met de producten Claris FileMaker en Claris Connect als onze belangrijkste werkinstrumenten voor het automatiseren van workflows, ontwikkelen van apps-op-maat en het verhogen van je productiviteit. Als gecertificeerd FileMaker ontwikkelaar met meer dan 13  jaar ervaring, maken we ons sterk dat we een krachtig arsenaal hebben om je uitdagingen aan te gaan. Sinds 2020 maken we deel uit va het Claris Partner Program ( het vroegere FileMaker Business Alliance ).

Het maakt ons klaar om digitale transformatie het hoofd te bieden, in een veilige omgeving waarin je met een gerust gemoed je gegevens en data kan opslaan. Claris FileMaker is beschikbaar voor Windows, macOS, iPad, iPhone, het web en kan nagenoeg in elke andere technologie inpluggen. 

We zijn FileMaker Certified Developer voor de versies 10 tot en met de huidige versie.

bottom of page